Maak kennis met uw begeleiders van de magische spirituele reizen

Begeleiders Magische Spirituele Reizen
Celtic Inspiration onderneemt sinds 2004 magische spirituele reizen naar Engeland en Ierland vanaf dat Nathascha en Mario, jouw begeleiders tijdens de magische spirituele reizen, voelden dat zij in mystiek Groot-Brittanië helemaal op hun plaats waren. Er werd iets diep in hun ziel aangeraakt, een vervlogen herinnering aan een tijd waarin magie en mystiek meer aanwezig waren. Een passie werd opgerakeld en sindsdien is hun leven nooit meer hetzelfde geweest.
Tijdens een eerste spirituele vakantie naar Glastonbury in de Lente Equinox periode van 2004 viel het toen ontvangen 'Avalon zaadje' in het verwelkomende hart van Nathascha. Een maand later, met de Chalice Well natuur als getuige en omhelst door een mantel van nachtelijke sterren, beloofden Mario en Nathascha elkaar 'Vriendschap van de Ziel' tijdens een Anamcara ritueel rondom deze heilige bron. Vanuit dit prille begin waarin de fluisteringen van de Godin duidelijk voelbaar werden, zijn de Avalon reizen ontstaan want dát wat zij in magisch Glastonbury meemaakten en voelden, wilden zij graag délen met anderen! De magie, de transformatie, de opening van het hart, het inzicht, de ontdekking in jezelf... om dit allemaal in liefde voelbaar te maken en te delen op zo'n levensveranderende reis schenkt aan de deelnemers vreugde in het hart, hoop voor de toekomst en vrede in het hoofd.

In de jaren die volgden kregen de magische reizen telkens meer diepgang en ze kregen daarnaast een specifieke intentie. De reizen werden een bijzonder krachtige, levenstransformerende mengeling van Spirituele Reis, Retraite en Workshop. Niet alleen worden er plaatsen bezocht om jouw ogen en zintuigen mee te kunnen verrijken maar er wordt ook energetisch/magisch gewerkt met de 'Power of Place' (de kracht of 'spirit' van een plaats) als onderdeel van de ontdekkingstocht naar helder inzicht en inspiratie voor jouw toekomst.

Celtic Inspiration heeft in het afgelopen decennium specifieke en gedetailleerde kennis opgedaan van de bijzondere plekken en afgelegen (kracht)plaatsen die tijdens de magische spirituele reizen bezocht worden. Daarnaast beschikken zij over een brede oriëntatie aan lokale contacten en een netwerk van vrienden in Engeland & Ierland. Hierdoor weten zij naast de publiekelijke vieringen ook waar en waneer er kleinere, lokale vieringen plaats vinden waar hun reisgroep aan mee kan doen. Deelname aan zo'n viering of ceremonie met gelijkgestemde mensen zijn onvergetelijke momenten!

Nathascha & Mario hebben zich vanaf hun kindertijd al verdiept in de spirituele band die mensen verbindt met hun omgeving, de natuur, de aarde en andere levende wezens. Het vreugdevol onder de aandacht brengen van deze verbinding is één van de hoofdthema's in al hun activiteiten. Ze kunnen putten uit een zeer ruime (praktische en theoretische) kennis op metafysisch gebied en verrijken het reisthema door o.a. meditatie, opdrachten, verkenning, heling en ritueel. Er wordt een veelvoud van technieken en materialen ingezet om bij te dragen aan een verandering in bewustzijn die een helende transformatie teweeg brengt. Drums en wichelroeden maken onderdeel hiervan uit evenals de gedetailleerde kennis van de Maria- en Michael aarde energiebanen die een prominente rol spelen in de reizen. Kortom, de reis biedt intensieve, persoonlijke begeleiding door ervaren coaches!

Nathascha: "Maar het gaat zich niet om onze kennis of om kennisoverdracht; wij gebruiken onze kennis slechts om de meest optimale omstandigheden (voedingsbodem voor wondertjes) te creëren waarbinnen JIJ als reiziger JOUW kracht, jouw wijsheid en jouw innerlijke kennis kunt vinden!"

In tegenstelling tot een typisch touristische reis zijn de magische spirituele vakanties van Celtic Inspiration een dieptransformerende belevenis wiens echo een golf van vreugde door jouw leven weeft!

De bedrijfsfilosofie van Celtic Inspiration

Lees hier de unieke kenmerken van een magische spirituele reis

Praktische informatie over de magische spirituele reizen

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120