REIS: Lammas 2014 Magische Spirituele Reis naar Glastonbury UK

lammas-2014-glastonbury25 juli t/m 1 augustus 2014

Deze Avalon reis duurt 8 dagen/7 nachten en zit vol avontuur in en om Glastonbury (UK) met een dagtrip naar Avebury.
(afhankelijk van de aanvangsdag van de te huren accommodatie kan de datum van deze reis nog wijzigen bijvoorbeeld naar 26 juli t/m 2 augstus)

Inschrjivingen gesloten

Wij begeleiden maximaal 5 tot 6 deelnemers op een magische spirituele reis naar het mystieke Glastonbury in Engeland.

Glastonbury wordt de plaats van het eiland Avalon uit de Koning Arthur legende genoemd. In deze eeuw zijn hier nog steeds Priesteressen van Avalon in dienst van de Godin. Zo kent Glastonbury haar eigen Godinnentempel waar je heerlijk kunt wegzinken in de helende energie en een mooi aangeklede Godinnentempel. En er zit ook een link naar Koning Arthur en de deugden van Camelot verweven in de sjamaanse realiteiten die Glastonbury rijk is. Dit is een dromerige plaats, een plek voor magie en een thuiskomst in je eigen hart! De Vrouwe van Avalon wakkert ons innerlijke vuur aan tijdens deze bijzondere reis.

Neem een tijdje vrij om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan!

In de Lughnasadh (Lammas) periode vindt de fruit- en graanoogst plaats. De bloesem heeft plaats gemaakt voor fruit en als we deze symboliek doortrekken naar ons eigen leven, dan beginnen we nu de vruchten te plukken van onze Imbolc dromen, die we met de Lente Equinox om hebben gezet in zaden en waar toen de bevruchting van Beltane overheen ging. Daarna groeiden onze projecten via de zomerse zonnekracht van de Zonnewende in juni en de heerlijk warme dagen van juli nu tot een succesvol hoogtepunt. En... tijd voor het genieten van deze vruchten. We staan stil bij hoever we al gekomen zijn dit deel van het jaarwiel en vieren dat met de geuren, kleuren, smaken en gevoelens van de ZOMEROOGST. In deze tijd vindt er in Glastonbury de jaarlijkse Godinnenconferentie plaats waardoor je de kans hebt om deel te nemen aan workshops of andere evenementen met befaamde vrouwen zoals een workshop over waar leiderschap met Starhawk of een dagworkshop over sjamaans weven met Carolyn Hillyer - en meer!

Laat je ook meevoeren naar de knooppunten van Michaël en Maria energielijnen en bezoek o.a. sleutel plaatsen uit Hamish Miller's baanbrekende boek over aarde-energieën: The Sun and the Serpent. Op deze unieke spirituele reis bezoeken we plaatsen in en rondom Glastonbury dat in het graafschap Somerset ligt, in Zuid-West Engeland. Een van de hoofdingrediënten in onze magische reizen zijn de Maria- en Michaël drakenpaden (aarde energiebanen). Deze banen zich al 'dansend' een weg door het oude en mystieke landschap van Engeland vanaf Zuid-Cornwall tot Noord-West Norfolk. Onderweg kruisen zich deze 'bloedvaten gevuld met levenskracht' diverse malen. Vaak op de (prehistorische) heilige tempels van onze voorouders. Zulke krachtplekken herbergen een speciale kwaliteit Op deze bijzondere plaatsen kunnen we gemakkelijk afstemmen op het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke principe in jou - en in het land.

Tijdens deze spirituele vakantie ga je samenwerken met de krachten en elementen van de aarde; ontdekken, inzicht ontvangen en omzetten naar actie. Zo zullen we als Keltische avonturiers de energie van de bruisende drakenpaden in ons kunnen voelen; we worden opgeladen met de energie van de vurige Lammas oogst die we overal om ons heen kunnen ontdekken.

Wij willen je graag begeleiden op een innerlijke en uiterlijke reis die je visie verbreedt en je horizon verlegt. Je bekijkt het grotere geheel en jouw plek daarin met vreugde en wéét dan wat jij in jouw leven wilt gaan bewerkstelligen. Neem je plek in de sympfonie in en laat jouw glundering vele andere harten doen ontwaken. Lééf, dans, zing, lach... Elke dag van jouw reis zal gevuld zijn met Avalon mystiek, de verse schoonheid van de natuur, ritueel & magie, hartverwarmende verrassingen, humor en spiritualiteit!

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze reis te kunnen maken; alles wat je nodig hebt zit al in jou. Het enige dat je nodig hebt is een open mind en een open hart. Het magisch werk op deze reis is niet ingewikkeld maar juist heerlijk toegankelijk.

De reis is verrassend en magisch - een ervaring waar je met een warm hart aan terugdenkt. Elke reis die wij ondernemen is weer uniek, vol met momenten van wonderlijke ervaringen, contact met de Aarde en samenwerking met de natuur. We kunnen niet alles voorspellen wat er gaat gebeuren maar dat maakt het juist zo magisch!

Programma in het kort

Tijdens deze magische spirituele reis naar Glastonbury (en omstreken) gaan we de mooie en mystieke plekjes in en rondom Avalon niet alleen verkennen maar er ook magisch mee werken, o.a. door middel van meditatie, opdrachten, verkenning, healing en ritueel. In tegenstelling tot een typisch touristische reis is deze magische spirituele vakantie eerder een diep transformerende belevenis! Wij leiden en begeleiden je naar bijzondere (kracht) plekken, eeuwenoude tradities en vriendelijke lokale mensen met interessante verhalen of activiteiten. Het is een reis die inspeelt op het moment en waarbij er ook ruimte is om op eigen onderzoek uit te gaan. Het is een bewuste keuze om maar met kleine groepen van max. 6 personen te werken want dan kunnen wij iedereen voldoende aandacht geven.

Voorbeelden van activiteiten die je op deze reis zou kunnen meemaken, zijn:

 • Mindful Wandelen in de bossen van Avalon. Het wandelen in onbekend terrein en gebruik maken van wat Spirit ons aanbiedt om mee te werken, brengt vaak een zeer krachtige transformatie op gang.
 • Voel de eeuwen wegsmelten wanneer je in de Moerassen van Avalon. Hier ontvang je een avontuurlijke en inzichtelijke opdracht.
 • Met behulp van de wichelroede bepalen we de plaats van de drie kruisingen van de Michaël & Maria aarde-energielijnen in Glastonbury. Op deze plaatsen werken we met diens specifieke kracht op het 1e (wortel), 5e (hart) en 7e (kruin) chakra. Je krijgt daarbij zelf de kans om het contact van de wichelroeden met de energielijnen te ervaren.
 • Beleef de zachte voedende baarmoeder energie van de kaarsverlichte White Spring heilige watertempel
 • Verblijf in de Chalice Well tuinen & diens heilige bron waar we om inzicht, heling en transformatie vragen in samenwerking met de natuurwezens en deva's van deze speciale plaats. Hier kun je een diepgaande heling ervaren - de natuur daar helpt je.
 • Verblijven in de energie van de Vrouwe van Avalon In de Goddess Temple.
 • Verweven in een sjamaanse opdracht werk je met de Spirit van de natuur in de tuin van de Glastonbury Abbey.
 • Dagtrip naar de steencirkel Avebury en diens geheimen. Misschien komen we dan wel een graancirkel tegen, die zijn er meestal in deze tijd.
 • Gelegenheid om deel te nemen aan een sjamaanse drumcirkel met Jana Runnalls in de mooie energie van de eenvoudige Magdalene chapel.

Dit is maar een korte en onvolledige opsomming want er wacht nog veel meer hartverwarmend moois op je in deze reis, we verklappen nog niet alles.

Toch komt ook de 'toerist in ons' aan zijn trekken: slenteren door de High Street met zijn New Age- en Heksenwinkeltjes, Engelse maaltijden uitproberen zoals een fish & chips (met of zonder azijn), een Cream Tea nuttigen met scones in Engelse tea rooms of gewoon even wat bijkomen met een cappucino in de sfeervolle pubs en inns. Maak kennis met typisch Engelse gewoonten en geniet van de 'oude' atmosfeer die het platteland van Engeland nog steeds heeft weten te behouden.

Neem ook vooral je sjamaanse trommel of wichelroeden mee (indien je deze bezit) want er zal gelegenheid zijn om hiermee te werken!

Het meer gedetailleerde magische reisprogramma ontvangen de deelnemers begin juli 2014. Laat je verrassen!

Meer informatie over Glastonbury & omgeving

The Glastonbury Experience - een film preview!

Deelname

LAMMAS 2014 Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Inschrijvingen zijn open. Er is plaats voor 5 of 6 avonturiers.

Wandelniveau: laag. Deze reis bevat wandelingen tot max. 1 tot 2 km, meestal op effen vlak terrein, soms licht stijgend terrein, soms modderig. Goede waterdichte wandelschoenen en regenkleding zijn incidenteel nodig. De meeste wandelingen zijn naar en van een te bezoeken programma onderdeel, varierend van een wandeling van een kwartier tot ca. een uur. Wees gerust, de Glastonbury Tor ziet er hoger uit dan hij te beklimmen is: de wandeling gaat via brede betonnen treden omhoog (ieder in zijn eigen tempo) en duurt gemiddeld ca. 15 minuten.

Weer: in deze periode is het wisselvallig, kan zeer zonnig zijn maar er kan ook een bui vallen.

Wat zijn de unieke kenmerken van een magische spirituele reis onder begeleiding van Celtic Inspiration?

Praktische deelnamer informatie

Ervaringen van deelnemers aan een spirituele reis

Prijs

LAMMAS 2014 Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

De reissom voor 8 dagen/7 nachten bedraagt € 1150.

Inclusief:

 • 7 overnachtingen in een self-catering vakantiewoning/cottage op basis van gedeelde 2-persoons slaapkamers (twee losse bedden) en gedeelde badkamers. Koppels krijgen indien mogelijk een kamer met 1 groot bed.
 • airconditioned vervoer in minibus tijdens het reisprogramma (naar programmaonderdelen van het reisprogramma)
 • deelname aan het bijzondere propramma vol magische zingeving
 • entreegeld voor zover vermeld in het programma
 • coaching c.q. persoonlijke begeleiding door Mario en Nathascha van Celtic Inspiration

Niet inbegrepen

 • Het vervoer naar Glastonbury - en het vervoer van daaruit terug naar Nederland. Tips en suggesties staan beneden.
 • Reis- en annuleringsverzekering (zelf regelen)
 • Maaltijden / drank (de kosten hiervan heb je zelf in de hand, normaal gesproken gemiddeld € 15 -20 per dag)
 • Persoonlijke uitgaven (denk hierbij bijv. aan: winkelen, telefoneren, entreegeld voor andere plaatsen dan inbegrepen in de reissom - etc.)

Vervoerstips & suggesties

LAMMAS 2014 Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Vliegen naar Exeter Airport

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Glastonbury- en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Een manier om in Glastonbury te geraken is om een vliegticket naar Exeter Airport te kopen met KLM of Flybe.

Je kunt een ticket online bestellen en betalen via de website van Flybe. We adviseren om een ticket pas te boeken zodra je van ons de bevestiging hebt gekregen dat de reis defnitief door zal gaan.

Flybe Reistijden van Schiphol naar Exeter Airport:

25 juli - vertrek ..... / Aankomst ...... lokale tijd, vluchtnummer BE1534 (d.d. februari 2014 momenteel €80 met 20 kg koffer en handbagage)
1 augustus  - retour
..... / Aankomst ..... in Amsterdam, vluchtnummer BE1533 (d.d. februari 2014 momenteel €105 met 20 kg koffer en handbagage)

Je wordt op Exeter Airport afgehaald om ..... op 25 juli en weer afgezet op 1 augustus om ...... uur.

Eigen vervoer naar Glastonbury

Het vervoer naar het startpunt van deze reis - Glastonbury- en het vervoer van daaruit terug naar Nederland zit niet standaard inbegrepen in de reissom.

Sommige mensen vinden het fijn om op eigen gelegenheid naar Glastonbury te rijden omdat ze voor of na de reis er zelf nog een verblijf aan vast willen plakken.

Zij melden zich dan op de startdag van de reis op een nog nader te informeren tijdstip, bij de accommodatie. Het eigen vervoer blijft tijdens de Magische Spirituele Reis staan bij de accommodatie (of in diens omgeving). Vervoer tijdens de reis vindt gezamenlijk plaats met de minibus.

Goedkoopste transport naar UK

Er is een ZEER goedkoop reisalternatief als je het niet erg vindt om lang in een bus te zitten: www.megabus.com (kies vertrek Amsterdam of Rotterdam naar Exeter)

Inschrijving & betaling

LAMMAS 2014 Magische Spirituele Reis naar Glastonbury (Avalon) UK

Inschrjiven kan hier (klik op deze link)

U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de lijst met geïnteresseerden. Zodra een reis actueel wordt, ontvangen de geïnteresseerden een vrijblijvende email met het inschrijfformulier. Bij daadwerkelijke inschrijving voor een reis vragen wij het inschrijfformulier te retourneren.  U hoeft echter pas te betalen zodra er zich 4 of meer geïnteresseerden zich definitief inschrijven voor de reis. Op dat moment sturen wij de inschrijvers een email met daarin een proforma factuur ter betaling. Na de ontvangst van de (aan)betaling is uw plekje op de reis definitief gereserveerd en u ontvangt een deelnemersbewijs/factuur. Deze heeft u tevens nodig bij het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Inschrijvingen sluiten op 1 juni 2014 of eerder - indien de reis al volgeboekt is.

Betaling -  kunt kiezen uit:

1) Aanbetaling (niet terugbetaalbaar) van € 200 bij inschrijving, restant € 950 te betalen voor 1 juni 2014 door overmaking op bankrekening NL91TRIO0390270431 t.n.v. GFMC Heijen o.v.v. Glastonbury 2014.

Belangrijk om te weten is dat u bij zich bij 'inschrijving met aanbetaling' toch verplicht tot het betalen van de gehele reissom , ook als blijkt dat u na de aanbetaling onverwacht de reis moet annuleren (het resterende reisbedrag vervalt dan niet). Maar mochten we uw plek kunnen opvullen met een vervangende betalende reiziger, dan hoeft u de resterende som niet alsnog te betalen. De aanbetaling kan niet worden terugbetaald. Wij adviseren altijd om een reis- en annuleringsverzekering te nemen.

2) Betaling van de gehele reissom € 1150 ineens bij inschrijving door overmaking op bankrekening NL91TRIO0390270431 t.n.v. GFMC Heijen o.v.v. Glastonbury 2014.

TIP: Er is een prachtige Brigid's Chakra Healing meditatie als download (.mp3) beschikbaar bij Celtic Inspiration's online shop. Als deelnemende reiziger ontvang je deze download meditatie GRATIS - uiterlijk 2 weken voor aanvang reis.

neem-vrij-banner
facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120