Accommodatie van de 2013 Samhain reis naar Cornwall

Dit zijn de accomodaties waarin we verblijven tijdens de Magische Spirituele Reis naar Cornwal tijdens Samhain 2013 - het Keltisch Nieuwjaar vieren we in Tintagel (Noord Cornwall) en de Penwith streek (Zuid-West Cornwall).

 

Impressie van de accomodatie voor de 1e nacht op de reis

De eerste nacht breng je door in een gedeelde 2 persoonskamer met eigen badkamer faciliteiten en ontbijt (inbegrepen) in een afgelegen hotel in een beboste vallei in Tintagel, zo'n 10 minuten van één van de meest fotogenieke stranden van Noord Cornwall. Het strand is toegankelijk via rotsen aan het eind van de vallei. Bij hoog tij is het strand helemaal kopje onder gedurende zo'n twee uur. Het Noordelijke kustpad leid naar Tintagel met prachtige vergezichten.

 

penwith-impressie-4penwith-impressiepenwith-impressie-2

penwith-impressie-3

De tweede t/m de 8e nacht breng je door in een gedeelde 2 persoonskamer met gedeelde familie badkamer in een groot luxe vakantiehuis dat landelijk ligt met een eigen patio/tuin en op maar 15 min. wandelen van het strand van Carbis Bay, dat samen met St Ives het vakantieparadijs van Cornwall wordt genoemd. Vanuit onze accommodatie rijden we naar de verwonderlijke mystieke plaatsen die Penwith rijk is. Samen verkennen we de 'juweeltjes' in het landschap en genieten van het vreugdevuur op het strand tijdens dit magische seizoen van Samhain.

 

tintagel-2-impressieDe negende en laatste nacht breng je door in een gedeelde 2 persoonskamer met eigen badkamer faciliteiten en ontbijt (inbegrepen) in Camelot Castle, een magisch hotel, hoog op de kliffen boven de Atlantische Oceaan in Tintagel. Vanuit het hotel kun je over de kliftop naar de Grot van Merlijn en naar Tintagel Castle wandelen. De inspiratie van Koning Arthur en Merlijn is hier sterk!

Lees meer informatie over de Magische Spirituele Reis naar Cornwall - Samhain 2013.

facebookTwitter-2youtube-2blogger

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

logo-clean-bits-nl-120